Water-activiteitendag

Publicatiedatum: 
1 mei 2023

Zondag 14 mei: van 10.00 tot 16.00 uur
Gezellige markt met activiteiten en leuke acties voor kinderen en volwassenen
Toegang: gratis


Op zondag 14 mei is op Boerderij Wolfslaar een water- en klimaatmarkt. Deze markt biedt allerlei activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen waterdiertjes scheppen, een VR game spelen, knutselen en hun eigen riool bouwen. Voor volwassenen is er informatie over groene subsidies en zij maken kans op een gratis regenton.

Daarnaast is er ook een speciale actie vanuit NK tegelwippen. Als je een tegel inlevert, krijg je een vlinderstruik cadeau voor  Moederdag. Zo help je niet alleen mee aan een groenere omgeving, maar kun je ook nog eens iemand blij maken.

De water- en klimaatmarkt biedt een uitgelezen kans om meer te leren over duurzaamheid en hoe we samen ons steentje kunnen bijdragen. Kom gezellig langs en laat je verrassen!