Energie-bingo in Bredase wijken

Publicatiedatum: 
19 september 2022

In september en oktober is er in de wijken Tuinzigt, Haagse Beemden, Brabantpark en Hoge Vucht een energie-bingo. Iedere deelnemer speelt om handige energiebesparende prijzen. De energie-bingo is één van de manieren om bewoners, die (mogelijk) in de problemen komen door de hoge energiekosten, te informeren en tips te geven over energiebesparing in huis. Bij de locatie van de energie-bingo staat overdag het mobiele informatiecentrum, de Greenhopper, Ook hier kunnen bewoners terecht voor informatie en tips om energie te besparen.

Locaties energie-bingo

 • vrijdag 23 september: Tuinzigt, buurtcentrum De Nieuwe Meidoorn
  van 13.30 tot 15.30 uur.
 • vrijdag 30 september: buurtcentrum Gageldonk
  van 19.30 tot 22.00 uur
 • vrijdag 7 oktober: Huis van de Heuvel
  van 19.30 tot 22.00 uur
 • woensdag 19 oktober: buurtcentrum Poelewei
  van 19.30 tot 22.00 uur
 • vrijdag 21 oktober in buurthuis ONS
  van 19.30 tot 22.00 uur Deze energie-bingo’s vinden in de avond plaats van 19.30 tot 22.00 uur. De energie-bingo is gratis met een hapje en drankje. Aanmelden is niet nodig.. Er is wel een maximaal aantal deelnemers van 50 personen per locatie.

Deelname is gratis, inclusief een hapje en een drankje.
Aanmelden is niet nodig. Maximaal aantal deelnemers: 50 per locatie, vol = vol.