17 september World Cleanup Day

Publicatiedatum: 
7 september 2022

Breda doet mee aan World Cleanup Day: Breda Maakt Mij Blij, Bootje Varen Breda, Breda Drijft en Baai slaan op zaterdag 17 september de handen ineen om de singels en oevers van Breda op te ruimen. Ze roepen andere Bredanaars om ook in actie te komen. De gemeente verzorgt materialen als prikkers en vuilniszakken. 

Vele handen maken licht werk en samen maken we het verschil. En opruimen is één ding, maar aandacht om geen rommel zomaar achter te laten en onze omgeving schoon houden, is zeker ook een belangrijk doel. 

Meedoen?

Op zaterdag 17 september verzamelen vrijwilligers zich om 10.15 uur bij Baai aan de
Markkade. Na een kopje koffie van het huis gaan ze het water op om vuil te verzamelen. Na de boottocht wordt er ook langs de oevers opgeruimd. Het programma eindigt om ongeveer 12.15
uur. Wil jij meedoen aan deze opruimactie? Meld je dan aan via de website BredaMaaktMijBlij.