Groene Markt over biodiversiteit op Stek

Publicatiedatum: 
2 juni 2022

Laat je 2 dagen onderdompelen in alle mogelijkheden die er zijn om jouw huis, tuin en omgeving meer biodiversiteit te geven. Hiermee maak je deze mooier en gezonder. Bovendien de makkelijkste manier om hitte, wateroverlast en droogte tegen te gaan.

Er zijn veel initiatieven in Breda die bijdragen aan de biodiversiteit in de stad. Zo zijn er pluktuinen en stadstuinen, informatie over geveltuinenen groene daken, de tuinplantenkringloop en nog veel meer. Zij geven allemaal specifieke informatie, passende producten, mooie voorbeelden en praktische tips. Er is ook een dagelijkse workshop, lezing en speciale activiteiten voor kinderen.Dit alles helpt mee om van Breda een stad in een park te maken. Kom je ook?

  • datum: 11 en 12 juni
  • tijd: 11.00 –16.00 uur
  • locatie: Veilingkade 9 (Stek)
  • toegang: gratis
  • tip: fietsparkeerplaatsen zijn er genoegen en die zijn gratis